Moslemid soovivad oma riiki Austraaliasse!

Lõuna-Austraalia islamiühenduse president imaam Shaikh M. Tawhidi hindab olukorda Austraalias kriitiliseks.

Lõuna-Austraalia islamiühenduse president imaam Shaikh M. Tawhidi hindab olukorda Austraalias kriitiliseks.

Austraalia 500 000 liikmeline islamikogukond, mis moodustab 2.2 % kogu elanikkonnast on loomas riigis oma keskkonda, mis toimiks oma islamireeglite järgi ja oleks erinev riigis kehtivast korrast. Väidetavalt on liikumine juhitud ja rahastatud wahhabiitlikust ideoloogiast päritoluga peamiselt Saudi araabiast ning Pärsia lahe riikidest.

Post Author: Estonian Centre fot Islamic and Middle-Eastern Studies

The aim of the Estonian Centre fot Islamic and Middle-Eastern Studies is to analyse and popularise different topics related to the Middle-East and Islam such as religion, politics, society, history, economics, etc. in academic as well as popular contexts. The goal is to propagate and instigate wider discussions in society.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *