ISLAM.EE uus logo

Kuna leheküljega seotud vana logo elas oma aja ära ning enam ei kirjeldanud tänases maailmas toimuvat piisavalt hästi, siis sai loodud uus märk, milles kajastub lehekülje ideed viia kokku Eesti inimene ja info Lähis-Idast.

Kasutatud on EAS-I poolt välja arendatud Eesti märgi juurde käivat Aino kirjatüüpi, mis rõhutab lehekülje sisulist ideed näidata eestlastele nende oma keeles kättesaadavat temaatilist materjali. Nimetatud kirjatüüpi on kasutatud ka kogu lehe üldfondina.

(https://brand.estonia.ee/et/kujunda/kirjatuup/)

Keset logo tekstiosa asetseb islamiriikide  sümbolina tuntud poolkuudest moodustuv keeristorm, mille epitsenter maakeral asetseb tänasel päeval Lähis-Idas.

Alles on jäetud vanast märgist sõnapaar ˝poolkuuga silmitsi˝, mis väljendab soovi olla realistlik ning kahe jalaga maa peal kogu info edastamisel ning lugejal selle lugemisel.

 

ISLAM.EE

Post Author: Estonian Centre fot Islamic and Middle-Eastern Studies

The aim of the Estonian Centre fot Islamic and Middle-Eastern Studies is to analyse and popularise different topics related to the Middle-East and Islam such as religion, politics, society, history, economics, etc. in academic as well as popular contexts. The goal is to propagate and instigate wider discussions in society.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *